Italien er på mange parametre et vidunderligt land, som vi danskere ynder at besøge. Blandt danskernes foretrukne italienske destinationer kan der bl.a. nævnes Rom, Milano og Bari, som byder på smuk arkitektur, kulinariske oplevelser, et skønt klima og mange andre glæder. 

Er du glad for Italien, men vil du også gerne besøge andre destinationer, så vil vi gerne fremhæve Mauritiussom en besøgsværdig destination. I denne artikel får du fem gode grunde til at vælge Mauritius som dit næste rejsemål. 

Mauritius er en must-visit destination af flere forskellige grunde

Du har formentlig en ven, kollega eller bekendt, der har været på Mauritius, men har du ikke selv oplevet dette fantastiske paradis, bør du unde dig selv den glæde. Ifølge os er Mauritius nemlig en must-visit destination, og det er der vel at mærke op til flere gode grunde til. Nogle af de gode grunde består af følgende:

  1. Fantastiske strande, azurblåt hav og skøn havtemperatur
  2. Begrænset tidsforskel
  3. En verden af aktiviteter for store og små
  4. Førsteklasses hoteller
  5. Der er ikke overrendt med turister

Vi uddyber ovenstående i de kommende afsnit. 

#1 Fantastiske strande, azurblåt hav og skøn havtemperatur

Når du Googler Mauritius, vil du blive mødt af en masse billeder af øens fortryllende strande. Der findes skønne strande mange steder i verden, men det er de færreste af dem, der kan hamle op med de strande, du kan opleve på Mauritius. Her kan du nemlig opleve kridhvide sandstrande, der giver dig følelsen af at befinde dig i paradis. 

Fra din solseng på stranden kan du nyde udsigten til det azurblå havvand, der selvfølgelig har en rigtig behagelig temperatur. Havtemperaturen varierer mellem 23 og 29 grader. 

#2 Der er kun 2-3 timers tidsforskel

En anden fordel ved Mauritius er, at der er en meget overkommelig tidsforskel på blot 2-3 timer, afhængig af om det er sommer- eller vintertid. Den indlysende fordel ved den begrænsede tidsforskel er, at du slipper for generende jetlag. 

#3 Der er masser af aktiviteter for store og små

Mauritius er en destination, der glædeligt bliver besøgt af både par, familier, ungdomsgrupper og alle andre. Her er der plads til alle, og der er aktiviteter for enhver smag. Der er både mulighed for at spille golf, tage en sejltur på havet, snorkle og dykke ved koralrevet, gå på marked og meget, meget mere. 

#4 Hotellerne er i en klasse for sig

En fjerde fordel ved Mauritius er, at øen byder på rigtig mange førsteklasses hoteller, hvor der bestemt ikke er gået på kompromis med hverken indretningen, komforten eller servicen. Nogle hoteller er selvfølgelig bedre end andre, men generelt er standarden meget høj. 

#5 Der er ikke overrendt med turister

En sidste, og vigtig, fordel ved Mauritius er, at denne destination ikke er overrendt med turister, modsat visse europæiske destinationer. Vil du derfor gerne nyde din ferie til fulde uden at skulle stå i kø til alting og ligge tæt på andre på stranden, så er Mauritius et oplagt bud på den perfekte destination.