Siena – Nyd solen i smukke Siena

Når man har planlagt en tur til Italien, ved man automatisk bare, at det bliver en god tur. 

Hvis man elsker Italien, og alle de smukke aspekter ved landet, skal man uden tvivl besøger Siena, nyde det dejlige vejr, smage den lækre mad, og udforske den fantastiske kultur. 

Siena danner rammerne om en dejlig ferie, uanset om man er et ældre ægtepar, en flok venner, et kærestepar eller en børnefamilie. 

Byen har mange forskellige ting at byde på, og kan også danne rammerne om afslapning og varme solstrøg. 

Tilbage er der bare at pakke sine ting, og skynde sig til Siena, hvor den blå himmel og den iskolde hvidvin venter på dig. 

Alt dette kan du opleve i Siena 

Siena er en utrolig dejlig by, og der er masser af smukke ting du kan se og opleve i byen. 

En af de mest populære seværdigheder er den utroligt flotte domkirke i Siena, der virkelig er en stor oplevelse at besøge. Det er ikke særlig dyrt at komme ind i kirken, og det er de meget få penge værd. 

Den flotte Piazza del Campo er også utrolig populær at besøge, og kan også være en stor oplevelse at se. Her finder du hyggelige caféer, og masser af kultur og historie. 

Siena ligger meget tæt på Toscana, og mange vælger derfor også at tage til Toscana på en dagstur, for at opleve noget af denne også meget smukke by. 

Hyggelige overnatningssteder og dejlige caféer 

I Siena er der mange lækre overnatningsmuligheder, af mange forskellige typer. 

Der findes mange overnatningssteder, der ligner en almindelig italiensk villa, men som er blevet indrettet til at fungere som et hyggeligt bed & breakfast. 

Der findes også mange mindre hoteller, og du kan også finde hoteller med pool, hvis du ønsker at kombinere den fantastiske kultur, med lidt afslapning og solbadning. 

Byen er spækket med lækre restauranter og caféer, og du kommer altså på ingen måde til at gå sulten i seng, når du befinder dig i Siena. 

Tilbring din sommer i Siena 

Siena er i sandhed det perfekte sted at tilbringe sin sommerferie. 

Byen har alt, hvad man har brug for, for at få en dejlig sommer, både med afslapning, men også med masser af kultur og historie. Du skal besøge Siena, hvis du elsker Italien, og ønsker at få en autentisk oplevelse, uden for mange turister og kedelige turistfælder.