Pisa – Besøg den historiske by med det skæve tårn i Pisa

Har du en forkærlighed for billig og god pizza, så kan du med fordel tage på ferie til Pisa. Byen er en af Italiens små perler, og den ligger i regionen Toscana. I byen finder du hyggelige smalle gader med diverse søde restauranter og caféer, så du kan hurtigt få stillet din sult i byen, hvad enten det er sult efter mad eller sult efter kulturoplevelser. Når solen begynder at gå ned, kan du opleve byens hvide bygninger oplyst af et lilla skær fra himlen. Er du blevet lidt vild med ideen om at skulle besøge den kulturelle by? Så læs med her:

Oplev det skæve tårn i Pisa og andre spændende seværdigheder

Det skæve tårn i Pisa har altid været skævt, da tårnet allerede begyndte at hælde under konstruktionen. Alligevel blev den ikoniske seværdighed bygget færdigt, og i dag er den blevet et symbol for byen, og tårnet er en essentiel turistattraktion for Italien. Det finurlige og skæve tårn er noget af at syn, da det hælder hele fem meter. Det er tilmed nok en af de mest fotograferede seværdigheder i Italien. Tårnet er opbygget i smukt hvidt marmor, og bygningen er et syn, som gør indtryk. Det skæve tårn i Pisa er dog ikke den eneste bemærkelsesværdige attraktion i byen. 

Andre ting, du kan opleve i Pisa, inkluderer: 

  • Pisas botaniske have, som er blandt de ældste botaniske haver i hele Europa. 
  • En sejltur på Arno-floden, hvor du på turen kan se flere af byens seværdigheder.
  • Santa Maria Della Spina, hvilket er en lille kirke med en smuk arkitektonisk facade. 
  • Pladsen Piazza Della Vettovaglie, her kan du slappe af og nyde god mad. 
  • Derudover kan du også opleve teater, museer, kirker og meget mere.

Overnatning i den smukke by

Går ferien til den smukke by Pisa, så er det en god idé at være ude i god tid, når overnatningen skal bookes, hvis du ønsker de bedste priser. Byen er nemlig meget populær blandt turister. En måde, hvorpå du kan overnatte, er f.eks. ved at vælge at bo på et af de små hyggelige bed and breakfasts. Kaster du dig ud i denne type af overnatning, får du også en fantastisk mulighed for at kunne forhøre om de lokales tips til en god oplevelse i byen. Vælger du et større overnatningssted, såsom et hotel, kan du til gengæld komme tættere på centrum og måske endda få en smuk udsigt fra vinduet ud over byen og floden.