Toscana – duften af ferie og udsigt som et postkort

Duften af naturen, lyder af havet og smagen af Italien – alt det og meget mere har det dejlige Toscana at byde på. Tanken om den italienske drøm findes i Toscana, alle vegne. 

Hvad med at køre ud langs det bakkede terræn imellem vinmarker og hyggelige byer? Eller hvad med at besøge de dejlige strande med forfriskende kystklima og smukke solnedgange? Toscana har det hele.

Om Toscana

Toscana er en region i den centrale del af Italien. Regionen byder på dejlige byer som Firenze, Pisa, Lucca, Grosseto, Livorno, Orbetello og mange, mange flere. 

Fælles for byerne er, at de alle byder på autentiske, italiensk stemning – og ikke mindst lækker mad, smuk arkitektur og spændende historie.

Byer i Toscana

Der er de skønneste byer i Toscana, som emmer af hygge, glæde og stemning. Men hvilke bør man besøge, når man ligger vejen forbi regionen?

Toscanas hovedstad, Firenze, er et klart besøg værd. Med sine knap 400.000 indbyggere er Firenze en storby, som indeholder alt, man drømmer om og mere til. 

Bygningsværkerne og arkitekturen er helt enestående, smuk og enormt fascinerende at kigge på. Hvis man har den mindst interesse for arkitektur, så bør man besøge byen uden tøven. Hvis man er til shopping og cafélivet, så har man endnu en god grund til at besøge Firenze.

Pisa og Lucca er begge interessante byer at besøge, mens det meste i Pisa foregår omkring Det Skæve Tårn, så er der i Lucca en autentisk stemning af Italien og den tilhørende historie. Hvilket i øvrigt gælder for begge byer.

Strande

Foruden de dejlige byer har Toscana nogle dejlige strande at byde på, langs den vestlige kyst ved det Liguriske Hav. Hvad med at besøge en af de lækre strande ved Rosignano Solvay, Viareggio eller San Vincenzo?

Ferie i Toscana

Hvis du går med planer om at holde ferie i Toscana, så er der mange forskellige steder, at du kan slå dig ned, og mange forskellige måder at holde ferie på – Toscana har en masse at byde på.

Du kan med fordel tage til Toscana som campist, bo på hotel, bed & breakfast, vingård eller meget andet. Regionen byder på alt.

Vejret i Toscana

Vejret i den populære region er bedst om sommeren. Om vinteren er der koldt, mens der om sommeren kan blive meget varmt, især inde i landet. I sommermånederne er du sikker på sol og sommer.