Dette indhold er sponsoreret

Rom er en af de byer, som man bare skal opleve på et tidspunkt i sit liv. Der er mange som har den på deres ‘bucket liste’ over byer, de gerne vil besøge, og det er der en grund til. Rom byder på en fantastisk blanding af antik, katolsk og moderne kultur, som er fantastisk at opleve. Derudover så byder italien også på fantastiske kulinariske oplevelser. Hvis du lige nu overvejer at bestille en tur til Rom, så læs med her. Vi har nemlig lavet en guide til dig om, hvordan du finder de bedste Flybilletter, hotel og får de bedste oplevelser i denne fantastiske by. 

Flyveturen

Man kan sagtens køre til Rom, men en man begiver sig ud på at køre til Rom, så skal man lige være forberedt på, at Italienerne har deres egen måde at køre på. Hvis man kommer fra Danmark, så kan det godt komme som noget af en overraskelse, når man ser hvordan italienerne kører. Så hvis man ikke har mod på at begive sig ud i at køre sammen med italienerne, så kan man også sagtens flyve til Rom. Du kan faktisk finde direkte ruter til Rom fra flere danske lufthavne, og den direkte rute til Rom tager kun lidt over to timer. Selvfølgelig så skal man også regne med, at det tager lidt tid at komme fra lufthavnen og ind til Rom, men lige meget hvad, så er det betydeligt hurtigere at flyve end at køre til Rom.

Hotel

Rom er en by, der er rigtig hyggelig at gå rundt i, og man kan sagtens gå til det mest i Rom. Derfor så vil det være en god ide at finde et hotel, som ligger forholdsvist centralt, så man har mulighed for at gå til det hele. Hvis man dog ikke har det godt med larmen og støjen, der er inde i centrum af større byer, så kan man også sagtens bo lidt længere ude, og så tage metroen ind til byen. Rom har nemlig ligesom de flest andre storbyer en rigtig fin metro, og den er ikke særlig dyr at bruge i en uge. Hvis du ved, at du skal bruge den hver dag i en uge, så kan det være en rigtig god ide at købe en billet, der kan bruges hele ugen, da det vil være betydeligt billigere end at købe billetter hver dag. 

Oplevelser

Der er en række ting, som man simpelthen ikke kan tage til Rom uden at opleve. Det inkludere blandt andet steder som Colliseum og Forum. Selvom der kan være lang kø til begge, så vil man ikke fortryde det, da det er en stor oplevelse at opleve denne antikke arkitektur. Derudover så er det også en stor oplevelse at besøge Peters Kirken. Her vil det være en rigtig god ide at bestille billetter hjemmefra, da man kan springe noget af køen over så.