Østrig, Frankrig og Norge tæller som nogle af de mest populære skisteder i Europa. Og selvom de lande med god grund er populære konkurrenter, kan man med god grund også overveje at tage på skiferie i Italien. Med Italiens kultur, gastronomi og smukke landskaber, kan man ikke fortryde at vælge Italien som destination for ens næste skitur. 

Italien byder på sol, varme dejlig mad og en helt speciel kultur. Italien er populært for rejsende i hele verden, fordi landet har så meget at byde på. Hvem kunne ikke også tænke sig at sidde på en italiensk strand med en kold gelato i hånden? Italien har dog også kolde oplevelser på menuen. 

Skirejser til Italien er et kæmpe hit for grupper, par og familier. Med Thinggaards skiture til Italien kan man nemlig få en uforglemmelig oplevelse der har kultur, natur, gastronomi og ikke mindst skiløb i højsædet.

Skiløb er naturligvis fokuspunktet på en skirejse. Men når man står på ski i Italien, får man meget mere end bare ski. Man får muligheden for at opleve at stå på ski blandt Italiens smukke landskaber, hvor man samtidig er omringe af en særlig kultur der inkluderer lækker mad, gæstfrihed og et flot sprog. 

Bestil billig rejse med Thinggaard

Skiferier kan som bekendt godt være økonomiske dyre at skabe plads til i budgettet. Men skiferie i Italien kan holdes på et relativt sundt niveau så budgettet ikke skriger af pine. Når man bestiller igennem Thinggaard, får man nogle af Danmarks bedste priser. Bestillingen inkluderer ophold på hotel eller lejlighed og at man tager bussen eller kører selv. Man får også et 6-dages liftkort oven i prisen. 

Skirejse til Italien er det rigtige valg af destinaton for dem, der vil kombinere en aktiv ferie med afslapning og hygge. I Italien får man det bedste fra to verdner. Om dagen kan man vælge at stå på ski, hvor man om aftenen kan geare ned med dejlig Italiensk mad omringet af den smukke natur og snefyldte bjerge. På Thinggaard.dk kan man lade sig inspirere til sin næste skiferie i Italien og komme i gang med at arrangere en fed oplevelse uden at tømme hele pengepungen.