Sponsoreret

Hvis du vil købe en ny kuffert, skal du beslutte dig for, hvorvidt du vil have en hård eller blød kuffert. Der er fordele og ulemper ved begge dele, hvorfor det i sidste ende handler om præferencer. Rigtig mange beslutter sig dog for at købe en kuffert med hård skal.

Det er naturligvis ikke uden grund, at der er mange, der beslutter sig for dette. Derimod er der adskillige årsager til, hvorfor du bestemt også bør overveje at anskaffe dig en kuffert med hård skal, hvis du har planer om at investere i en ny kuffert.

Giver bedre beskyttelse af indholdet

Der er mange årsager til, hvorfor du skal vælge en hardcase kuffert. Den primære årsag er dog, at den hårde skal giver en god beskyttelse af indholdet. Hvis du har elektronik eller andre skrøbelige ejendele med, er det vigtigt at passe godt på det.

En blød kuffert giver ikke den samme grad af beskyttelse. Hvis du ikke er villig til at satse, er det derfor en kuffert med hård skal, du skal anskaffe dig. Vær dog opmærksom på, at der er forskel på, hvor hård kufferternes ydre faktisk er.

Kan være vand- og væskeafvisende (*)

Der kan være flere grunde til, at din kuffert ender med at blive udsat for vand eller andre former for væske. Det kan blandt andet ske, hvis du skal udenfor i kraftigt regnvejr. I en sådan situation er det en fordel at have en kuffert, der er vandafvisende.

Dette er ikke tilfældet for en blød kuffert, hvor vand og andre former for væske relativt nemt kan trænge ind. Ønsker du ikke at åbne en kuffert, der er fyldt med vådt tøj, skal du vælge en hardcase kuffert. På den måde er du sikker på, at det ikke kommer til at ske.

* Hardcase kufferter er som udgangspunkt ikke vandtætte 

Lettere at manøvrere med

De fleste bløde kufferter er kun udstyret med to hjul. Derfor er det ikke altid nemt at manøvrere med dem. De hårde kufferter kan derimod fås med fire hjul på grund af den mere robuste konstruktion, hvorfor det er lettere at manøvrere rundt med den.Rejser du ofte, er det noget, du vil komme til at sætte stor pris på. Det vil især være i de tilfælde, hvor du skal forsøge at manøvrere i en travl lufthavn. Her kan du være nødt til at manøvrere mellem de andre rejsende, hvilket er markant lettere med fire hjul.